Welkom op de website van de Mechelse kennel "Van het Haagse Bloed"

24-03-2019: Vandaag examen op de club gehad. Met Billy ( Caine - zoon) 60 punten behaald. John Sarton met Otis van 't Haagse Bloed 59 punten. Mike Meertens met Ardix (Baco) van Avendia ook volle bak 60 punten. Verder heeft Fred van Son met Suits (Caine- zoon) IGP1 behaald, Bert Schoonlingen met Diablo ook IGP1 en Rob van Tol IGP2. Topdag voor onze club en kennel van 't Haagse Bloed.

14-01-2017: Vandaag was het weer de dag van de examens! Door de vogelgriep kon afdeling A helaas niet gekeurd worden en zal op een later moment moeten plaatsvinden. Hopelijk februari.
Iedereen geslaagd voor zo ver. Gefeliciteerd allemaal en Wim bedankt voor het keuren!

;"> 

 

02-10: En daar is hij dan. De uitslag. Het was spannend maar toch uiteindelijk een nette eindstand! Paul de nummer 2! Denise Ontzettend gefeliciteerd met de 1e plaats en Joël met de 3e plaats!!!

01-10: Vandaag weer een grote dag voor de Fanaten. Paul, Marielle, Angelique en Fred zijn de deelnemers voor het NK IPO 2016. Iedereen ontzettend veel succes!!!!

17-05: En toen waren de fanaten weer thuis. Terugkijkend op een mooi WK. Voor Mariëlle helaas even iets minder. Met 5-92-76 was het wel teleurstellend omdat chief op sommige onderdelen niet deed wat er verwacht werd. Dit mede doordat Mariëlle bij afdeling C geen stem meer had en chief niet kon los roepen. Daardoor moest zij iedere bijthandeling een dubbel commando geven. Verder heeft chief netjes gebeten! Wij hebben ondanks dit toch genoten en gaan lekker verder werken naar het volgende WK!

10-05: Vandaag begon de spannende week voor het Nederlandse WK team in Frankrijk (FMBB 2016) en onze Mariëlle zit in het team! Vandaag was de openingsceremonie en de loting. Mariëlle is nummer 3! Wij zijn met de club natuurlijk van de partij om ons landje aan te moedigen! Wij houden jullie op de hoogte!

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com